XX

Jag har suttit i det längsta mötet jag någonsin haft idag. Jag kom hem kl. 7 imorse, suttit på mötet fram till för ca en timma sen, och min bror var inte ens i närheten. Han hade lämnat ett meddelande om att han inte kunde vara med på mötet men att han hade postat våra brev som han skulle. Jag är orolig för honom, han har aldrig missat ett av dom här mötena, och ska jag vara ärlig så är jag irriterad på honom. Pga att han inte medverkade så blev mötet längre, men samtidigt vet jag att han har en bra anledning för att inte vara med, han är inte dum och inte lat.
På mötet gav dom mig två förslag att välja mellan. Antingen att jag ska vänta på att min bror kommer tillbaka för att få fortsätta med vårt uppdrag, eller så måste jag jobba med någon annan. Jag har inte jobbat med någon annan på väldigt länge, men kommer han inte tillbaka ikväll så måste det tyvärr bli så. Jag hoppas verkligen att min bror vet vad han gör.

Kommentarer
Postat av: elin amour [en störd jävel]

Vad kul att ni ville vara med i DAGENS BLOGG hos mig :) Hör av mig när vinnaren är utsedd!För en större chans att vinna gilla min sida på facebook: http://www.facebook.com/pages/En-stord-javel/165877053448780

2011-01-06 @ 23:04:41
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: elin amour [en störd jävel]

Nu är vinnaren uppe av DAGENS BLOGG, kika in och kolla om det blev du! :)

Om inte ny chans imorgon!

2011-01-07 @ 21:46:58
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! jag har en dagens blogg tävling oss mig =)

Så var gärna med: http://majuss.se/2011/january/dagens-blogg-lordag.html#comment

Lottar ut 2 vinnare imorgon!

2011-01-22 @ 21:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0